image-block

 

 

Tilmeld dig værkstedstest nu og spar penge på dit næste service

Hos SEAT er vi drevet af det innovative og af muligheden for altid at blive bedre. Det samme gælder hos vores værksteder. Derfor tester vi løbende vores værksteder, så vi sikrer at kvaliteten altid er i top.  

Står din bil og skal til service lige straks? Så kan du tilmelde dig vores værkstedstest og få muligheden for at modtage et værdibevis. Hvis din bil bliver udvalgt modtager du et værdibevis på 2.500,-, som du bagefter kan bruge på selve serviceeftersynet. Du kan naturligvis også bruge værdibeviset på SEAT-tilbehør, SEAT-merchandise eller servicering af en af dine andre SEAT-biler.

Værdibeviset gælder 2 år og skal bruges i forretningen som har udført serviceeftersynet.

Ansøg nu

 

Hvordan foregår værkstedstesten?

For at sikre uvildigheden, er det Teknologisk Institut, der står for udvælgelsen af de biler, der deltager i vores værkstedstests. Formålet med vores værkstedstest er at sætte fokus på kvalitet og skabe dialog om kvalitetsforbedringer.

Når vi værkstedstester påfører vi en række testbiler nogle ”fejl”, for derefter at lade dem gennemgå et normalt serviceeftersyn. Efter endt serviceeftersyn vil det blive tjekket, at fejlene er blevet udbedret; på den måde kan vi kontrollere, at vi gør vores arbejde godt nok. Skulle det, mod forventning, ske, at vores værksted overser en fejl, kan du være helt rolig. Vi sørger for, at alle de "fejl", vi påfører din bil, bliver udbedret inden du får den retur.

De fejl, vi påfører din bil kan eksempelvis være uens dæktryk og fejljustering af lygter.

Kan jeg ansøge om at deltage?

Din bil kan bruges, hvis den:

  • Er mellem 0 og 8 år gammel regnet fra 1. indregistrering
  • Har kørt mellem 15.000 km og 210.000 km
  • Er i god stand
  • Har fået foretaget alle de korrekte og regelmæssige serviceeftersyn – altså have en komplet udfyldt servicejournal.

Bilen må gerne have en original service-reparationsaftale tilknyttet.
Det er vigtigt, at du ikke har booket et serviceeftersyn i forvejen.

Ansøg nu

Kan din bil bruges, så tilmeld dig nu

Er du én af de heldige, der bliver udvalgt til at deltage i SEATs værkstedstestprogram, vil du senest 14 dage før det angivne servicetidspunkt blive kontaktet af Teknologisk Institut, og blive sat grundigt ind i testproceduren – I gennemgår i fællesskab hvor og hvordan du skal booke tid, indleveringstidspunkt og meget mere.

Når din bil har været til service på værkstedet, modtager du et spørgeskema omkring din oplevelse af værkstedets håndtering af både dig og din bil.

Bliver du ikke udvalgt, så er du velkommen til at tilmelde din bil igen, næste gang den skal have foretaget et serviceeftersyn.

Ansøg nu